Blije Jurist Vitaliteitstraject

Mentaal sterk.
Fysiek fit.

Vitaliteitstraject voor professionals die afstevenen op een burn-out en chronische klachten hebben.

In heldere stappen terug naar een goede gezondheid, zodat jij weer op topniveau kunt presteren.

Rust in je hoofd I Energie in je lijf

 
 
Mtm Icoon 9 Grondige Analyse

Grondige analyse

Ik analyseer de disbalans in jouw lichaam en maak een plan op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Mtm Icoon 1 Brein Kennis.

Aanpak bij de kern

Doelgerichte aanpak van de onderliggende oorzaak. We gaan de diepte in, zodat jij patronen doorbreekt, je gedrag verandert en chronische klachten verdwijnen.

Mtm Icoon 8 Significante Impact

Significante impact

Geen energieverspilling aan zinloze kortetermijnacties, ik geef je alle tools die ervoor zorgen dat jij meester wordt van krachtige, gezonde gewoontes die blijvend zijn.

"Als je gezond bent heb je 1000 wensen,
als je ziek bent heb je maar 1 wens."

Jurist Met Hoofdpijn

Als professional heb je een veeleisende baan waarbij hard werken, denkwerk en bureauwerk de norm zijn. Langdurig stilzitten achter de computer en te weinig bewegen; het komt je gezondheid niet ten goede. Je werk vereist hoge concentratie en nauwkeurigheid. Je weet wel dat je frisser en alerter blijft als je jezelf tijd gunt voor een lunchwandeling tijdens de pauze. Helaas, gebrek aan tijd. Afspraken, vergaderingen en deadlines volgen elkaar op. Normaal gesproken vind je een drukke agenda prettig, maar de laatste tijd lijk je er steeds meer stress door te krijgen.

Komt dit je bekend voor?

 • Steeds minder scherp, waardoor je slechter presteert, terwijl je complexe en kritische problemen moet oplossen.

 • Je hebt het gevoel grip te verliezen op je gezondheid en voelt je machteloos.

 • Je slaapt steeds slechter, daardoor ben je aldoor moe-moe-moe.

 • Als je wakker wordt al last van hersenmist.

 • Je zit voortdurend klem zit tussen werk en privé en daardoor krijg je last van schuldgevoel.

 • Je ratio gaat non-stop door, je gevoel wordt steeds opzijgezet.

 • Je voelt je gespannen en hebt een steeds korter lontje.

 • Voel je je zwak, onzeker en heb je het gevoel steeds vaker te falen.

Hoe pakken we jouw gezondheid aan?

Mtm Icoon 9 Grondige Analyse
Meten

Waardoor is jouw lichaam in disbalans? Het symptoom is het uitgangspunt, samen gaan we op zoek naar de oorzaak.

Mtm Icoon 1 Brein Kennis.
Inzicht

Ik geef je inzichten over de achterliggende oorzaak en kennis over de aanpak en de gevolgen. Hoe meer je weet, hoe groter de kans is dat jij de juiste beslissing neemt en daarmee en positieve invloed hebt op het aanpakken van je klachten.

Mtm Icoon 3 Stress
Ervaren

Je krijgt bruikbare handvatten. Je gaat aan de slag en leert luisteren naar je lichaam, zodat jij resultaat bereikt.

Mtm Icoon 6 Beweging
Regie

Jij voert de regie over jouw gezondheidsmanagement, zodat je mij niet meer nodig hebt.

Kennis opnemen is weten, maar het toepassen en daardoor praktische ervaringen opdoen om deze inzichten tot een gewoonte te maken is zo makkelijk nog niet. Op het moment dat jij gaat veranderen dan gaat je brein daar, met al z’n gedachten, oordelen en ervaringen, iets van vinden. Je voelt weerstand. Dat is mooi, want in die weerstand zit de verandering!

Jij Snapt Je Brein

Brain Balance-sessie

In 90 minuten krijg je inzicht in de oorzaak van jouw klachten en ontvang je praktische handvatten om jouw krachtige brein weer in topvorm te krijgen.

Coachtraject

Vitaliteitstraject

Vitaliteitstraject voor professionals die afstevenen op een burn-out en chronische gezondheidsklachten hebben.

In heldere stappen terug naar een goede gezondheid, zodat jij weer op topniveau kunt presteren.

‘I am not a product of my circumstances,
I am a product of my decisions’

- Stephen Covey -

Reviews

Jessica

Jessica Kooman

"Wat de naam van je praktijk al zegt “Matters to Mind”, omvat gelijk ook m’n ervaring met het traject dat ik bij jou gevolgd heb. Het traject heeft mij vele inzichten gegeven en heb hierbij functionele en waardevolle kennis opgedaan. Wat ik heel bijzonder vond, is dat je met je doortastendheid bij de vermoedelijke kern kwam van mijn probleem. Hier heb ik middels hypnosesessies aan gewerkt om dit op te lossen met goed resultaat. De “matters to mind”, zat hem voor mij vooral in de kennis over voeding, supplementen, stress en gifstoffen. Wauw bizar wat er een winst valt te behalen in gezondheid met deze kennis! Het is informatie wat eigenlijk al geleerd zou moeten op de middelbare school. Ik wil je heel hartelijk danken voor je professionele aanpak en kennis en je succes wensen met je praktijk."

Sandra

Sandra Stolk

"Ik kwam bij Marleen met het doel rust en vrede met mijzelf te hebben. Tijdens alle gesprekken ben ik zoveel dingen gaan inzien. Mijn relatie tot eten was ernstig verstoord. Allerlei klachten (mentale en fysieke) kwamen voort uit mijn verkeerde manier van eten. Marleen heeft mij uit "de cirkel" getrokken en mij handvatten voor het leven meegegeven. Elke keer dat ik bij haar kwam was ik zo verbaasd hoe zij op zo'n professionele, warme en begripvolle manier precies in wist te gaan op mijn "valkuilen" c.q. "terugvallen". Hierdoor stapte ik vol vertrouwen en goede moed de deur weer uit. Marleen, ik ben je ontzettend dankbaar voor alle eyeopeners die ervoor gezorgd hebben dat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen en weet hoe ik dagelijks weerstand kan bieden aan alle verkeerde gewoontes en invloeden. Matters to Mind heeft mij tot inzicht gebracht en ervoor gezorgd dat ik een veel betere relatie met eten en uiteindelijk met mijzelf heb gekregen. Ik kan Matters to Mind zeker aanbevelen."

Maria Hopman

"We hebben 5 bijeenkomsten gehad met elkaar en die zijn voor mij erg waardevol geweest.
Mijn motivatie was om mijn darmwerking gezonder te maken en eventueel af te vallen. Ik heb van jou goede en nieuwe informatie gekregen die je heel toegankelijk hebt gebracht. Daarin varieerde het van info over de hormoonhuishouding, tot werking van het brein, bewegen en voeding, voedingsadviezen en oefeningen voor bewegen m.n. vóór het ontbijt! Je bent heel consciëntieus en zorgvuldig in je coaching en toont ook begrip voor mijn weerstand en dat waardeer ik zeer! Je had ook steeds een plan voor een bijeenkomst, maar gaf ook ruimte voor vragen en reacties van mij. Je sloot aan bij mijn situatie! Merkbaar was ook dat je veel zelf voorleeft. Dat was zeker ook merkbaar toen we in de laatste sessie het hadden over allerlei producten. Ideeën over alternatieve producten voor voeding, over wat je inademt of via je huid binnenkrijgt zijn voor mij heel bruikbaar en bevatten goede tips! Ik heb al wat adviezen opgevolgd wat betreft mijn ontbijt en lunch. Ook ga ik me verdiepen in het aanschaffen van betere producten. Ik ben zeker op weg naar een gezondere leefstijl! Graag wil ik je aanraden om met je kennis en info naar buiten te treden, zodat meer mensen profijt kunnen hebben van je gedachtengoed!"

Hanneke Verbunt

"Ik kan iedereen aanbevelen met Marleen samen te werken. Ze heeft mij de juiste inzichten gegeven en tijdens onze gesprekken (lopend) heb ik veel kennis opgedaan. Met haar helikopterview is zij in staat om je situaties vanuit een andere kant te laten zien. Buiten dat is Marleen een hele innemende vrouw met een persoonlijke benadering. Met haar kennis en ervaring is zij een fantastische lifestylecoach/ Brain Balance coach."

Violery D

"Ik heb vandaag mijn laatste sessie bij Marleen gehad. Ik vond het zo ontzettend jammer omdat ik het altijd fijn vond om naar Marleen toe te gaan. Ik kon mezelf zijn, ik zag mezelf in een positieve zin veranderen, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk verminderd, ik ben mentaal sterker. Ik begrijp nu zoveel meer hoe het lichaam werkt en waarom ik bepaalde klachten ervaarde. Kortom: ik voel me herboren!
Marleen, hartelijk dank voor je fijne steun en inzichtelijke lessen van de afgelopen 4 maanden."

Matters to Mind is er voor professionals die verlangen naar:

 • Een helder en scherp brein

 • Barsten van energie

 • Emotioneel in evenwicht

 • Floreren in werk en privé

 • Mentaal veerkrachtig

 • Grip op je gezondheid

 • Goede balans tussen inspanning en ontspanning (zowel fysiek als mentaal)

Als je niet verandert, zal je daadkracht verzwakken, succes zal veranderen in falen en vage klachten zullen uiteindelijk resulteren in ziektes.