Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Voel je vrij te informeren! Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Kies je voor een Brain Balance-sessie? Goed bezig! Ga naar de webshop en koop de sessie, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Interesse in het Vitaliteitstraject? Yes, mentaal sterk, fysiek fit! Vul je gegevens in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak voor een oriënterend gesprek.

Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Voel je vrij te informeren! Vul je gegevens in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Kies je voor een Brain Balance sessie?
Goed bezig!
Ga naar de webshop en koop de sessie, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Kies je voor een Vitaliteitstraject?
Yes, mentaal krachtig, fysiek fit!
Vul je gegevens in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak voor het oriënterend gesprek.

Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die mentaal overbelast is (snel overprikkeld), die zich aanhoudend moe voelt en onbegrepen/chronische klachten heeft.

Specialisatie: juristen

En voor iedereen die bereid is om zelf tijd en energie te stoppen in zijn of haar gezondheid, want alleen dan kunnen de gewenste resultaten behaald worden.

De sessies bij Matters to Mind dienen niet ter vervanging van reguliere geneeswijzen. Wanneer ik symptomen detecteer die wijzen op ziekte, dan verwijs ik je eerst door naar de reguliere zorg. Een Vitaliteitstraject is wel geschikt als aanvullend traject op de reguliere behandeling.

Als ik van mening ben dat je meer profijt zou hebben van de assistentie van een andere expert, zal ik dat eerlijk en open met je bespreken en je doorverwijzen.

Zeker. Voorafgaand aan het boeken van een vitaliteitstraject kun je gratis een oriënterend telefoongesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek bespreken we kort jouw klachten, kun je vragen stellen en krijg je meer informatie over het traject en de kosten.

Zowel de Brain Balance-sessie als het Vitaliteitstraject kunnen zowel online (via Teams) als live in mijn praktijk plaatsvinden. Die keuze is aan jou.

Zorgverzekering
Het is niet gebruikelijk dat coaching ten behoeve van vitaliteit/leefstijl vergoed wordt, dit kan alleen bij obesitas en onder strikte voorwaarden. De diensten van Matters to Mind komen niet voor vergoeding in aanmerking. Het is een investering in je eigen gezondheid.

Vergoeding door werkgever*
De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) een budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Ga de mogelijkheden na bij HR of je leidinggevende. Je hoeft er vaak alleen maar naar te vragen.

Daarnaast zijn werkgevers op grond van de wet verplicht ziekte van een werknemer zo veel mogelijk te voorkomen en zieke werknemers te begeleiden. Als de kosten van een hersteltraject niet vergoed worden door de zorgverzekering, is volgens de Wet verbetering poortwachter de werkgever verantwoordelijk voor de kosten. Ga de mogelijkheden na bij HR of je leidinggevende.

POB*
Voor veel werknemers is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenoemd persoonlijk ontwikkelbudget (POB). Met het POB kan je als medewerker zelf kiezen of je dit aan je gezondheid wil spenderen. 

*Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en informatie wordt niet gedeeld met je werkgever. 

Ondernemers
Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar kan zijn voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Bespreek dit met je boekhouder of accountant.

Ja, betaling kan ineens of in twee termijnen plaatsvinden. 

Matters to Mind is aangesloten bij beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) met registratienummer BO nr. 79752022-05-23 en de Geschillencommissie Alternatief Therapeuten.