Jij Snapt Je Brein

Herwin je mentale kracht
en fysieke fitheid

Je hebt een mooi leven, alles goed voor elkaar, maar aanhoudende klachten en een opgejaagd gevoel. Je drukbezette leven begint z'n tol te eisen. 

In 90 minuten krijg je inzicht in de oorzaak van jouw klachten en ontvang je praktische handvatten om jouw krachtige brein weer in topvorm te krijgen.

Sta jij altijd 'aan'?

 • Je hebt weinig focus en concentreren is lastig geworden

 • Je dag is steeds te kort, voor je gevoel loop je continu achter de feiten aan

 • Je voelt je mentaal vermoeid

 • Je ervaart te weinig balance tussen werk en privé

 • Je hebt het gevoel dat je niet op orde bent, maar krijgt er geen grip op

 • Je energielevel neemt met de dag af

 • Je voelt je onzeker en hebt het gevoel te falen

Gun jezelf dit cadeau en boek nú een Brain Balance-sessie.

Wanneer wordt het een probleem?

Van een nacht slecht slapen of een lange dag aan een stuk doorwerken kun je prima herstellen. Je energieniveau wordt tijdelijk anders verdeeld en na de nodige rust herstel je. Niets aan de hand. Het wordt pas een probleem als je langdurig uit balans bent, bijvoorbeeld wanneer je constant in overdrive staat. Je wordt dan geleidelijk aan minder flexibel en veerkrachtig en krijgt steeds meer klachten. Slecht slapen, snel geïrriteerd en moe-moe-moe. Maar net wanneer je aan je gezondheid zou moeten werken, heb je daar geen zin in, geen fut voor. Zou je eigenlijk gezond moeten eten, heb je zin in junkfood. Zou je eigenlijk moeten sporten, geeft je lichaam aan dat het liever op de bank neerploft. Liever scrollen en tv kijken dan je bein rust te geven door de natuur in te gaan. Door deze tegennatuurlijke aard van wat nodig is, maak je de verkeerde keuzes en kom je in een neerwaartse spiraal terecht.

Wanneer Wordt Het Een Probleem

‘Een goede gezondheid vormt het fundament van je leven’

Een goede gezondheid geeft je flexibiliteit, weerbaarheid en verhoogt je weerstand

Je brein is geen fan van veranderingen. Het kiest liever voor het bekende, ook als dat ongezond is. Dit maakt dat je blijft hangen in verkeerde patronen. Door inzicht in de werking van je lichaam en brein, kun je bewuste keuzes maken die energie- en gezondheidsbevorderend zijn.  

Martina R. 

"Marleen legt precies uit hoe klachten in relatie staan tot het brein en wat je eraan kan doen om je beter te voelen. Dit is heel verhelderend en werkt goed. Advies en coaching over voeding, beweging, de mind allemaal eenvoudige stappen met een mooi resultaat waardoor ik meer energie heb, makkelijker kan ontspannen en rust in mijn hoofd ervaar. Bedankt Marleen!"

Succes No Stress

Brain Balance-Sessie

Het is normaal om af en toe uit balans te zijn, aangezien de balans voortdurend in beweging is. Het is echter belangrijk om te weten hoe je deze balans kunt herstellen op het moment dat deze te ver doorslaat naar één kant. Als je merkt dat je vastzit in een vicieuze cirkel, is het tijd om actie te ondernemen.

Tijdens de Brain Balance-sessie worden jouw klachten zorgvuldig geanalyseerd en ontvang je praktische handvatten om jouw krachtige brein weer in topvorm te krijgen. 

 • Consult van 90 minuten (live of online)

 • Inzicht in de oorzaak van je klacht(en)

 • Helder wat je te doen staat

 • Investering: € 195,=