Marleen Weterings Bio

Van legal
Naar lifestyle

Ruim 18 jaar geleden ben ik na een studie Rechten aan de slag gegaan als jurist. Sindsdien sta ik met plezier uiteenlopende opdrachtgevers in zowel de commerciële sector als de overheidsbranche bij op juridisch gebied. Eerst vanuit loondienst en sinds 2015 als zelfstandig ondernemer. In de loop der jaren ben ik me in mijn werk steeds meer gaan interesseren voor de mens achter het juridisch conflict. Om die reden volgde ik de opleiding tot MfN-mediator, ben ik naast mijn juridische werkzaamheden aan de slag gegaan als mediator en heb ik als lid van de Commissie Ombudsman als bemiddelaar opgetreden.

Tot ik in 2017 privé een ingrijpende gebeurtenis meemaakte.

Mijn man bleek ongeneeslijk ziek;
diagnose hersenkanker

Na een ziekbed van drie maanden overleed hij op 40-jarige leeftijd. Een periode van diepe rouw volgde. Tijdens deze periode van ‘overleven’ dronk ik een overmaat aan koffie, te moe om te koken leefde ik op kant-en-klaarmaaltijden en opeens begreep ik waarom mensen hun toevlucht zoeken in alcohol.

Na zes maanden besloot ik een andere aanpak te hanteren om mijzelf beter te voelen. Ik ontdekte de kracht van voeding en merkte op hoezeer verandering van leefstijl een positieve invloed op mij had. Het effect was zo overtuigend, dat ik besloot om mij naast mijn werk als (vastgoed)jurist ook te specialiseren in vitaliteit.

In de jaren die volgden
stapte ik uit mijn comfortzone

Terwijl ik mijn juridische praktijk voortzette, liep ik stage als natuurvoedingskok en volgde ik verschillende geaccrediteerde opleidingen en trainingen om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van vitaliteit te vergroten. 

Opleidingen en certificeringen

  • Brain Balance-coachopleiding
  • OERsterk-coachopleiding
  • Medische Basiskennis
  • De Natuurkeuken
  • Coachend Leiderschap
  • Breinziektebeelden
  • Vitamines en mineralen (suppletie)
  • Body Mind Reset 
  • Stress en Burn-out
  • Hartcoherentie

Matters to Mind is aangesloten bij beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) met registratienummer BO nr. 79752022-05-23 en de Geschillencommissie Alternatief Therapeuten.

Marleen Weterings

Een goede gezondheid
vormt het fundament van je leven

Als vitaliteitsadviseur help ik jou in heldere stappen terug te keren naar een optimale gezondheid. Door mijn kennis van het juridisch werkveld en gezondheidswetenschappelijke expertise kan ik jou daarbij goed ondersteunen. 

Samen met mij aan de slag? Start met een Brain Balance-sessie.