Hoe gezond is jouw brein?                    

Wanneer je mentale conditie hoog is, ben je enthousiast en gemotiveerd in je werk, vind je het plezierig om complexe vraagstukken op te lossen en kun je goed omgaan met een hoge werkdruk. Wanneer je mentale conditie daarentegen laag is, ervaar je mogelijk mentale klachten, ontbreekt het plezier en voelt alles moeizaam aan.

Deze test biedt inzicht in je mentale gezondheid, zonder een diagnose te stellen. Het geeft je een indicatie van de ernst van je mentale klachten. De testresultaten zijn waardevol om te bepalen of het noodzakelijk is om:

  • preventieve maatregelen te nemen;
  • te werken aan het optimaliseren;
  • verbeteren van je mentale gezondheid;
  • je klachten grondig aan te pakken.

De oorzaken of gevolgen van je klachten kunnen niet worden afgeleid uit de testresultaten. Voor het beoordelen daarvan is diepgaander onderzoek vereist.

Het invullen van de test kost je ongeveer 5 minuten en onmiddellijk daarna ontvang je direct per mail de uitslag.

Stap 1 van 5 - Start de test

1. Ik heb de neiging om te piekeren.
2. Als ik ’s morgens opsta mis ik de energie om aan de werkdag te beginnen.
3. Ik heb moeite met drukte en veel geluid.
4. Mijn telefoon neem ik mee op het toilet, daar bekijk ik mijn socials en vind ik eindelijk even rust.
5. Ik heb moeite om helder na te denken.
6. Mijn zelfvertrouwen, daadkracht en besluitvaardigheid nemen af.
7. Om te ontspannen ga ik tv kijken.
8. Ik kan me niet goed concentreren.
9. Ik wil wel sporten, maar het komt er niet van.
10. Op het einde van de dag voel ik mijn mentaal uitgeput.