Cover Ebook

Wil jij op een simpele manier de regie naar meer energie?

Het ene voedingsmiddel is het andere niet. Soms ben je onbewust je lichaam aan het saboteren. Hierdoor verlies je energie. Je brein heeft de juiste voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Door gezond te eten, verander je de biochemie in je brein en beïnvloed je de manier waarop je je denkt, voelt en gedraagt. Je kunt jezelf dus aansturen met de voeding die je eet. Met de juiste voedingsmiddelen zal je energielevel enorm stijgen. Ontdek de kracht van voeding.

Download nu gratis het dagmenu om te ervaren hoe lekker, voedzaam en energie-gevend gezonde voeding is.

* Naast het dagmenu ontvang je ook een aantal bonusmails met waardevolle tips en trucs om je vitaliteit te verhogen. Je kunt je uiteraard altijd afmelden mocht je deze niet meer willen ontvangen.

“Jij bent de belangrijkste horde op weg naar jouw gezondheid.”

Linda de Jager

"Ik kwam bij Marleen omdat ik buikklachten had, ook wel spastische darm. Ook wilde ik gezonder gaan eten, zodat ik van binnen ook gezonder zou worden. Marleen kwam toen met een advies. Het advies verbaasde mij nogal, omdat het niet alleen over voeding ging, maar ook over supplementen, slapen, ontspanning, mondhygiëne, enz. Marleen heeft echt veel kennis en kon mij ook precies uitleggen welke invloed voeding heeft op je lichaam. Ze vertelt zo vol passie over alles dat je ook geen behoefte meer hebt aan de 'slechte' dingen, omdat je nu weet hoe het werkt in je lichaam. Ik merkte na een paar weken echt resultaat. Mijn buik is nu helemaal rustig. Ook viel het mij op dat ik geen darmgassen meer heb. Als bijkomend voordeel is dat ik ook nog eens veel ben afgevallen. Ik zou haar iedereen aanraden, omdat je nog zo lang met je lichaam moet doen. En door Marleen voel ik me echt gezond."

M. GAM

"Ik ben een tevreden klant en wil Matters to Mind van harte aanbevelen. Hoewel ik mijzelf als gezond zag en ook als gezonde eter (altijd vers gekookt, veel rauwkost en voldoende fruit) moet ik erkennen dat ik toch wel vaak en steeds vaker last kreeg van buikloop. Ergens las ik dat voeding zou kunnen helpen en dat leefstijl meer zou kunnen doen dan de dokter met medicijnen, dus leek het de moeite waard om niet meteen de gezondheidszorg in te duiken, maar eerst eens te proberen of Matters to Mind me kon helpen. Ik kreeg een voedingsadvies dat best ingrijpend was met daarbij uitleg wat het vermoedelijke probleem was en hoe mijn hersenpan me gevangen hield in verkeerde gewoonten. In mijn geval werkte mijn spijsvertering niet meer zoals het moet wat leidde tot darm/maagklachten. Ik heb de adviezen netjes opgevolgd hoewel ik er enige reserve bij voelde, maar eerlijk is eerlijk: binnen een paar weken waren mijn klachten weg. Gewoon weg. Dat motiveerde om door te gaan. Daarbij kwam dat mijn gewicht een beter niveau kreeg en mijn gebit er veel gezonder begon uit te zien. Toch was het wel een behoorlijke ingreep in wat ik gewend was te eten, had ik af en toe wel even zin het bijltje erbij neer te gooien en het allemaal to much verandering te vinden. Het gewichtsverlies hielp om vol te houden en toen ik bedacht dat ik tenslotte ook ooit gestopt was met roken wat ook niet meeviel maar dat langzaamaan de behoefte aan het opsteken van een sigaret verminderde. Ondertussen kon ik me ook af en toe even een foute uitspatting veroorloven. Ik wil Marleen hartelijk bedanken voor de transformatie in mijn leefstijl die maakt dat mijn klachten verdwenen zijn tot op de dag van vandaag. Het ging niet zonder moeite van mijn kant maar was zeker niet gelukt zonder de zorgvuldige analyse en alle ondersteuning. Ik kan anderen met maag/darm of aanverwante gezondheidsklachten Matters to Mind van harte aanbevelen."

Violery D

"Ik heb vandaag mijn laatste sessie bij Marleen gehad. Ik vond het zo ontzettend jammer omdat ik het altijd fijn vond om naar Marleen toe te gaan. Ik kon mezelf zijn, ik zag mezelf in een positieve zin veranderen, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk verminderd, ik ben mentaal sterker. Ik begrijp nu zoveel meer hoe het lichaam werkt en waarom ik bepaalde klachten ervaarde. Kortom: ik voel me herboren!
Marleen, hartelijk dank voor je fijne steun en inzichtelijke lessen van de afgelopen 4 maanden."